Yhteystiedot

Juha Rantalainen lehtori, lääketieteen lisensiaatti Ravikatu 9, 53500 LAPPEENRANTA +358407341541 juharantalainen@hotmail.com

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:109368 kpl

Olen lääkäri ja AMK lehtori, sosiaali- ja terveysalan asiantuntija 

Olen Etelä-Karjalan hyvinvointialueen aluevaltuutettu ja tilintarkastuslautakunnan varajäsen. Olen hyvinvointialueen KD valtuustoryhmän puheenjohtaja.  Olen myös Lappeenrannan kaupunginvaltuuston varajäsen,   

Puolueeni on Suomen Kristillisdemokraatit. Olen vuoden 2024 alusta lähtien Kristillisdemokraattien Kymen piirin piirihallituksen jäsen  ja Lappeenrannan KD paikallisosaston johtokunnan jäsen .

Olen mukana  Lappeenrannan ev.lut. seurakunnan toiminnassa. Olen Lappeenrannan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja ja   ja Lappeenrannan seurakuntanneuvoston jäsen.

Olen Mikkelin hiippakuntavaltuuston jäsen ja Mikkelin tuomiokapitulin varajäsen

Olen eläkkeellä oleva terveyskeskus- ja työterveyslääkäri ja ammattikorkeakoulun lehtori, kolmas ammattini on  fysioterapeutti.

Olen naimisissa. Meillä on kolme naimisissa olevaa lasta ja  olemme  kuuden lapsenlapsen vaari ja muori.

Harrastan lukemista ja hyötyliikuntaa

Entä miten hyvin tunnen  Etelä-Karjalan  sosiaali- ja terveyspiirin ja Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen:

Olen kummankin perustajajäsen. Olen lisäksi toiminut Eksoten hallituksen jäsenenä 8 vuotta ja Etelä-Karjalan pelastuslautakunnan johtokunnan jäsenenä  4 vuotta.

Joten  uusi Etelä-Karjalan hyvinvointialue sisältää molemmat minulle jo entuudestaan tutut organisaatiot.

Olen sosiaali- ja terveysalojen asiantuntija. Lisäksi olen myös perehtynyt Etelä-Karjalan pelastuslaitokseen ja vieraillut kaikissa sopimuspalokunnissa. 

Juha Rantalainen